Nosaltres

GEOSUPORT és una consultoria de serveis tècnics dirigits als àmbits de l’enginyeria civil i l’edificació, fundada l’any 2001 per en Manel Jiménez i en Joan Franch (geòlegs), amb seus a Sabadell (Barcelona) i Castejón de Sos (Huesca.)

Avui compta amb col·laboradors a Cáceres (José Miguel García Torres, geòleg especialista en sistemes de tractament contra despreniments de talussos) i a València (Francisco Javier Torrijo, Dr. geòleg, Eng. Civil i professor de la Univ. Politècnica de València).

Els tècnics associats a aquesta consultoria compten amb una experiència professional de més de 30 anys, i una formació actualitzada i específica en diversos àmbits de l’enginyeria geològica i geotècnica.

GEOSUPORT manté vincles d’estreta col·laboració amb altres consultories i empreses dedicades a oferir serveios complementaris a la nostra tasca, entre les quals hi destaquem: TITANIA (topografia), METIRI (auscultació i instrumentació d’estructures i equips industrials) i GS INGENIERÍA (prospecció geofísica).